Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Informasjon og retningslinjer

Kjære kunde.

Litt om Slakterens Kjøkken/ Jens Eide Catering.

  Farmor Ruth startet i det spede med smørbrød for over 40 år siden. Den gang var dette ganske på kanten for en slakter å drive catering.  Mye har skjedd siden den tid og våren 2013 flytter vi inn i helt nye kjøkkenlokaler samtidig som vi endret navn til Slakterens Kjøkken.

Kjøttet vi serverer er selvfølgelig håndplukket fra eget slakteri, men vi ønsker så langt det er mulig å servere dere fisk og grønnsaker fra lokale og regionale produsenter også.

God planlegging og dialog er viktig. Du som kunde skal føle deg trygg på at vi gjør den jobben vi har lovet deg.

 

  •  Lånt utstyr (fat, tilbehør, griller m.m) skal returneres innen 5 virkedager, eller etter avtale til vår cateringavdeling på Tingsaker, Senterveien 20.i åpningstiden.     Om ikke blir dette belastet på fakturaen til selvkostpris.
  •  Endringer i antall bør gjøres innen 3 dager før selskapet eller etter avtale.
  •  Avbestilling av selskap må skje innen 4 dager før, avhengig av størrelsen på selskapet.Etter dette faktureres 30 % av bestillingens totale sum.
  •  Frakt: Vi leverer frakrfritt i Lillesand "nærområde".Spør oss om kjøresatser utover det.
  •  Ødelagt eller manglende utstyr kan bes erstattet.
  •  Vilkårene aksepteres ved bekreftelse av bestilling.

Takk for at dere valgte Slakterens Kjøkken.

Preform Administrasjon