Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Oktoberfest 2023

Planlegger du oktoberfest?

Vi har maten til deg som ønsker genuint Bayersk festteltmat.  Frem med kostymene og kjør på. 

Oktoberfest.

Opprinnelig var dette en feiring av ekteskapet mellom Bayerns kronprins Ludwig og prinsesse Therese som fant sted 12. oktober 1810.

Med til festen fulgte både hesteløp og øl, og dette ble så godt mottatt at det ble gjort til tradisjon. Siden den gang har Oktoberfest vokst til verdens største folkefest! 

 

 

 Kronprins Ludwigs fjøl.

 

Stekt svinenakke, dobbelrøkt kokt bacon og bratwurst.

Tilbehør: hjemmelaget fermentert sauerkraut, bayersk potetknødel, persillepoteter,  sennep og sjysaus tilsmakt med bayerøl

Kr 315.- (minimum 10 pers)

 

 

 

 

Bayerns bryllupsfest 1810.

 

Helstekt svinelår  (fra 15 pers)

Eller helstekt gris (fra 30 pers)

 

Tilbehør: hjemmelaget fermentert sauerkraut med dobbelrøkt bacon, bayersk potetknødel, persillepoteter, sennep og sjysaus tilsmakt med bayerøl. Eplekompott med pepperrot.

Lår kr 345 pr person (fra 15 pers) 

Hel gris kr 390 pr person. (fra 30 pers) 

 

 

Lykke til med festen.

Prost!!

Preform Administrasjon