Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Produsent nyheter

Dyrevelferdsprogrammet for sau

Det er snart tid for oppstart av Dyrevelferdsprogrammet for sau. Jens Eide har signert bransjeretningslinjen, og vi håper programmet vil bli en god mulighet for våre produsenter til å se på eget dyrehold og rutiner, og at det kan føre til råd og tanker om hvordan man kan drive bedre, både med tanke på dyrevelferd, drift og økonomi. Dette vil også bli nyttig informasjon og dokumentasjon for slakteriene.  

Bransjeretningslinjen med vedlegg ligger vedlagt.

Her kommer litt nyttig informasjon rundt oppstarten:

 

-          DVP sau består av to elementer: kurs (nettkurs) og veterinærbesøk. Veterinærbesøket skal gjennomføres minst hver 18.måned.

-          Alle som har over 30 vinterfôra sau ved telling 1.mars året før skal inkluderes. På sikt ønsker man å få med alle, men dette er en begynnelse.

-          Første pulje innrulleres fra desember og disse skal gjennomføre kurs og veterinærbesøk innen utgangen av mars 2024. Innrulleringen er basert på det siste sifferet i dyreholds-ID (i liten skrift over individnummeret på øremerkene), og først ut er de med siste siffer 0-1. Melding om innrullering sendes til disse produsentene 4.desember. Puljene innrulleres gradvis slik at innen slutten av 2025 skal rundt 9000 sauebesetninger være i gang og ha gjennomført kurs og besøk.

-          Som dyreeier sender man forespørsel om avtale med den veterinæren de ønsker i den digitale plattformen Velferdsportal sau (VPsau). Her blir veterinærens registreringer også registrert under/etter besøket. Link til VPsau finnes bl.a. i Sauekontrollen etter lansering.

-          Det er utviklet en veileder for besøket som publiseres om kort tid. Denne er dynamisk og kan endres etter hvert som det kommer tilbakemeldinger og innspill – meld gjerne i fra dersom dere har noen. Det skal også lages en kortversjon av veilederen etter hvert.

 

Animalia har laget en nettside som skal være oppdatert med alle dokumenter og informasjon rundt DVP sau. Her ligger det også presentasjoner dere gjerne kan bruke i møte med produsentene.

Link: Dyrevelferdsprogram for sau (animalia.no)

For spørsmål, ring Odd Rune tilførselsleder hos Jens Eide AS tlf 95056700

Midlertidig reduserte slaktevekter på storfe fra våren 2024 – bli med du også!

(20.10.23) Etter gode innspill fra næringen har tiltaket om reduserte slaktevekter på storfe blitt justert. Nå er det viktig at alle produsenter og produsentgrupper bidrar.

– Slakt litt før, selv i lavere vektgrupper, er oppfordringen fra Ole Nikolai Skulberg, leder for Nortura Totalmarked.

Tiltaket med lavere slaktevekter planlegges innført fra mandag 11. mars 2024. Da reduseres engros- og avregningsprisen for vektgruppene over 375 kg.

For vektgruppen over 375 kg reduseres engros- og avregningsprisen med kr 1,00 pr. kg. For vektgruppene over 400 kg reduseres prisen ytterligere kr 1,00 til kr 2,00 pr. kg. Sammenlignet med det opprinnelige forslaget er denne prisreduksjonen både lavere og vil berøre mindre volum enn tidligere foreslått. Det vil ikke bli en økning i pris i lavere vektgrupper.

– Selv om prisreduksjonen først slår inn fra 375 kg oppfordrer vi alle produsenter til å bidra til å redusere slaktevektene, også de som normalt slakter på lavere vektgrupper. Jo flere som reduserer slaktevektene i 2024, jo raskere får vi markedet tilbake i balanse og bedring i økonomien for storfeprodusentene, sier Ole Nikolai Skulberg.

Lavere slaktevekt gir redusert slakteoppgjør. Men det gir også redusert slaktealder og lavere fôringskostnader. Det frigjør plass i fjøset tidligere, sparer både grovfôr og kraftfôr, kanskje lavere fettrekk, og gir mindre arbeid. Det kan være bedre totaløkonomi å slakte litt tidligere og på litt lavere vekt. Ta kontakt med din rådgiver hvis du ønsker råd om slaktestrategi.

Den reduserte prisen for tunge storfeslakt vil gjelde til markedet er mer i balanse og nivåene på reguleringslager er redusert.

 

 

Informasjon om midlertidig utestengelse fra  klassifiseringsordningen  

I forbindelse med revisjon, gikk Landbruksdirektoratet gjennom slaktedata til alle slakterier i Norge. Registreringer ved vårt slakteri viste avvik, og dette er bakgrunnen for reaksjonene.  

Styret i Animalia har besluttet å midlertidig utestenge vårt slakteri samt en klassifisør fra klassifiseringsordningen i tre måneder fra 01.11.2023 til 31.01.2024. Dette gjelder storfe og småfe, gris er ikke berørt av saken.  

Avviket rettes mot feil utbetaling til bønder, hvor direktoratet mener at bønder er blitt overbetalt. Bakgrunnen for dette er at Animalia mener at vi ved flere anledninger har oppgradert klasse av slakt.  Vårt slakteri  har ikke hatt noen økonomisk fordel av dette. Vårt hovedfokus er at våre produsenter skal få korrekt oppgjør for sine leveranser.

Klassifiseringsordningen er basert på skjønn,  og det har dessverre vært misforståelser fra vår side i tolkningen av regelverket. Vi har rettet opp prosedyrer og implementert nye rutiner som nå er på plass. Dette for å sikre at regelverket fremover vil  bli fulgt.  Vi har flere dyktige og godkjente klassifisører som er på kurs og eksamineres årlig av Animalia. Disse er uberørt av saken og er fortsatt godkjent gjennom  utestengelsesperioden. Våre leverandører vil dermed ikke bli berørt hverken økonomisk eller driftsmessig av denne utestengelsen.   

 

Vi har stor forståelse og respekt for klassifiseringsordningen, og ønsker på ingen måte å undergrave systemet og regelverket.  

 

Vi er i utgangspunktet uenig til utfallet i saken. Det er en mulighet å anke, men dette ønsker vi ikke å bruke ressurser på.  Dette da klassifiseringsordningen er eid 25% av KLF og 75% av Nortura og Nortura og Jens Eide konkurrerer i samme marked. 

 

Til slutt ønsker vi å benytte anledningen til å takke alle våre produsenter for den tilliten dere viser, og har vist oss. Jens Eide AS ser frem til et fortsatt godt og produktivt samarbeid.  

 

For ytterligere informasjon kontakt Jens Øystein Eide på 905 42 936.  

 

Jens Øystein Eide 

Daglig leder 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Vi i Jens Eide ønsker å invitere med våre gode og trofaste produsenter på tur til nord-europas største landbruksmessen, Herning i Danmark torsdag 1 desember – fredag 2 desember 2022.

 

Dag 1: Torsdag 1. desember 2022

 

kl.  6.00 Oppmøte til busstur ved Jens Eide slakteri på Gaupemyr i Lillesand.

kl. 08.00               Utreise med Color Line fra Kristiansand inkludert Frokost buffet om bord.

Kl. 11.15              Ankomst Hirtshals. Vi stiger ut i bussen og kjører til Messecenteret  i Herning.

kl. 17.00              Ved messeslutt, kjører bussen til hotellet for natten i Viborg.

kl. 19.00              Her er det inkludert 3-retters middag ved hotellet.

 

Dag 2: Fredag 2. desember 2022

 

kl 8.00                   Vi nyter frokost ved hotellet før vi sjekker ut.

Ca Kl 10.00          eller på avtalt tidspunkt kjøres gruppen til Herning hvor vi kan nyte hele dagen på messeområdet.

kl. 16.30.              Seneste avreise fra Herning ved messeslutt. Vi kjører til Hirtshals hvor vi må være senest kl. 19.45.

kl. 20.45              Avgang med Super Speed med inkludert buffet om bord på overfarten, og siden vi nå er i desember, er det julebords buffet om bord.

kl. 23.59              Ankomst i Kristiansand hvor vi kjører vi til slakteriet på Gaupemyr for avstigning.

 

Turpris kr 2990,-  per person, og inkluderer:

 

 • Helturistbuss og erfaren sjåfør fra Risdal Touring AS
 • Overfart Kristiansand – Hirtshals tur/retur
 • Frokostbuffet Kristiansand – Hirtshals
 • Inngang landbruksmessa 2 dager
 • Overnatting i delt dobbeltrom
 • 3- retters middag ved hotellet
 • Frokost buffet ved hotellet
 • Julebords buffet Hirtshals – Kristiansand

 

*Dersom det ønskes enkeltrom blir det et tillegg i prisen på kr 400,- per turdeltaker.

Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil og endringer som følge av forhold utenfor vår kontroll.

 

For mer informasjon om messen se her: Besøg Agromek i Herning – 29. november - 2. december

 

Påmelding:

Påmeldingsfristen for å bli med på turen er 28.10.2022.

For å melde deg på kontakter du Risdal Touring på telefon: 37 93 15 15

eller mail: post@touring.no

 

Du må oppgi: Navn, adresse, telefon nummer, fødselsdato og hvem du skal dele rom med/ eller om du skal ha enkeltrom. Si også at det gjelder tur til Herning med Jens Eide.

 

Vi håper at mange av dere har lyst til å bli med oss på en fantastisk fagtur med oss i Jens Eide.

 

Med vennlig hilsen

Jens Eide AS

 

 

 

 

Julehilsen fra Jens

Mange takk for at så mange bønder ønsker å levere til vårt lokale slakteri. Vi har hatt et spennende og utfordrende år hvor salget har økt betydelig. Interessen for lokal mat med historie og identitet er sterkt stigende.

Vi har til tider ikke hatt nok å levere, selv om tilførselen har økt med 36,56% til nå i år. Dette har medført noen utfordringer som dessverre har gått ut over dere fantastiske produsenter som ønsker å levere til oss.
Slitasje på forholdet er svært beklagelig. Våre grep for dette er å styrke bemanning med en stilling til på innmelding, en stilling på inntransport og en stilling til på dyremottak.

Dette er i tillegg til at vi pr. nå avslutter et byggeprosjekt på over 3000 kvm. Dagens skjærelinje blir kun for storfe og pølsemakeriet vil få større plass.

Videre vil vi få nye kjølerom og skjærehaller til svin og lam samt ny pakking og ekspedisjon. Fjøset utvider vi med 300 kvm. Vi vil også få en liten butikk for henting av retur og produsentkjøp.

Våre fantastiske medarbeidere vil hver dag bestrebe seg for å gjøre hverdagen bedre. Tusen takk til dere alle for at dere gir oss mulighet til å utvikle og fremme lokal mat.

PS.: Vi setter pris på alle tilbakemeldinger dere gir. Dette vil hjelpe oss i å forbedre våre tilbud og gjøre vårt kontinuerlige forbedringsarbeid lettere.


Jeg vil med dette ønske dere alle en god jul med tro på fremtiden, og ett riktig godt nytt år. 

Mvh Jens

 

Bestill sauemerker tidlig, få maks rabatt!

Jens Eide og OS ID har en samarbeidsavtale som gir produsentene fordeler, blant annet i form av rabatt på øremerker. I tillegg støtter Jens Eide kjøp av det elektroniske øremerket Combi E23. Slik får du en svært god pris på norskproduserte øremerker av høy kvalitet.

Du får mer rabatt jo tidligere du bestiller:

 • 25 % rabatt ved bestilling senest 22. november 2020
 • 20 % rabatt ved bestilling senest 20. januar 2021
 • 13 % rabatt ved bestilling senest 1. mars 2021

Lett å bestille på nett

Bestill øremerker innen frist på www.osid.no. Det er lett å bruke OS IDs nettbutikk; denne filmen viser deg hvordan. Trenger du hjelp til bestilling, kontakter du OS IDs kundesenter på tlf. 62 49 77 00.

Støtte fra Jens Eide + rabatt fra OS ID = svært god pris på øremerker

Jens Eide krever at sauer og lam som leveres til slakt merkes elektronisk. For alle sauer og lam som leveres med elektronisk øremerke, gir Jens Eide støtte på kr 12,- per dyr. Støtta avregnes på slakteoppgjøret. Med maks rabatt fra OS ID vil prisen for det elektroniske øremerket dermed bli kun kr 0,04.

Kampanje på SMS og epost

Stadig flere bestiller øremerkene sine på nett, og få har benyttet seg av bestillingsskjemaet som har blitt sendt ut i posten. Derfor sendes tilbudet i høst ut på SMS og epost, og du bestiller øremerker på nett. Slik sparer vi også miljøet for bruk av papir og transport.

Du trenger ikke å ha mottatt tilbudet for å benytte deg av rabatten; kampanjen gjelder for alle Jens Eide-produsenter fra 1. november.

Bestill før frist – kanskje vinner du en håndholdt leser!

Bestiller du øremerker før frist, er du med i trekningen om en gratis HHR 3000 Pro håndholdt leser til en verdi av kr 4950,-

Bestill Combi Signal-merker samtidig

Nå bestiller du selv Combi Signal-merker på www.osid.no. (Tidligere har slakteriet administrert bestilling og utsending.) Det er derfor smart å bestille Signal-merker til neste slaktesesong når du bestiller de vanlige øremerkene dine, så unngår du ekstra portokostnad. Signal-merkene kan du bruke senere år, om du skulle bestille litt for mange. Vi hos Jens Eide har behov for at du benytter henholdsvis de GRØNNE RETURKJØTTMERKENE, de RØDE RETUSKINNMERKENE, samt de gule DEBIO MERKENE.

LIVDYR:

publisert 17.04.2020

Ønsker å sende en forespørsel på livdyr, da jeg nå har veldig lite livdyr å selge om dagen. Det har de siste ukene vært en del etterspørsel livdyr som:

 • Avlsokse Herford
 • Avlsokse Simmental, stambokført eller kåret.
 • Kvige kalver av kjøttfe
 • Melkesimmental ku/kvige
 • Foringsoksekalver, men ikke for store. 200-250 kg levende vekt.

 

Om du har noe å bidra med her hadde det vært fint med en tilbakemelding med id-nummer, slik at jeg kan gå videre med dette. Meld gjerne inn her: http://www.slaktereide.no/Skjema/Innmelding 

Ny Dyrebil:

Publisert 31.03.2020

Vi har i dag fått levert en helt ny Mercedes lastebil av samme type og størrelse som den vi kjøpte for halvannet år siden, slik at vi nå har doblet kapasiteten på innkjøring og livdyrkjøring/beitekjøring. Her kan vi laste flere dyreslag samtidig, slik at vi kan kjøre både storfe, småfe, og gris på samme lasset/ruta. Det er to etasjer på bilen, som heves og senkes hydraulisk, som til sammen gir 6 adskilte rom på bilen. De øverste rommene til småfe/gris og de nederste også til storfe etter behov. Den gamle store bilen vi benyttet litt i høst er dermed byttet ut. Denne var kun en nødløsning for å klare innkjøring av økt slaktemengde, og ble kjøpt i påvente av bestilt ny bil.

 

Coronna: 

Publisert 31.04.2020

Vi har satt i verk strenge smittevern tiltak i forhold til Corona inne på slakteriet i disse dager. Vi kan dessverre ikke ta imot eksterne besøkende, det er ekstra forsiktighet med varer ut og inn, ekstra forsiktighet i forhold til våre ansattes omgangskrets på fritiden. Alt dette for så langt det er mulig å unngå smitte, som igjen kan gå utover vår kapasitet. Biler og sjåfører tar sine forhåndsregler med ekstra renhold og desinfisering. Vi desinfiserer også hendene, og unngår å håndhilse nå i disse tider. Hentekvitteringen blir nå kun signert av våre sjåfører, som også skriver for dere. Dette for at vi ikke får smitte via kulepenn og lignende. Dette er også et tiltak som er godkjent av Mattilsynet, så vi ber om forståelse for dette. Klikk på linken for å se Animalia`s råd til smittevern: 

 

Kjøp Jens Eide Profilklær-Arbeidsklær til sterkt subsidierte priser.

Publisert 31.04.2020

Jens Eide, har inngått avtale med Bekken & Strøm AS, som gjør at du som leverandør og samarbeidspartner kan kjøpe blant annet rimelige kjeledresser, Synlighetstøy, Jakker, Bukser, Regntøy og mer, til serkt subsidierte priser. Våre Profilklær kommer med vår logo trykket på bryst og rygg, som er innkludert i oppgitt pris.

Logoen vil være: "JENS EIDE din lokale slakter"

For å se hele utvalget, og handle profilklær, klikker du på dokumentet "Bestill Profilklær" under. så aktiverer du redigering av regnearket, fyller ut bestillingen, lagrer dokumentet og sender det til mail: odd.rune@slaktereide.no

Du kan også bestille klær, sko, hansker, luer med mer på hele sortimentet til Bekken & Strøm til spesielt god avtale. Da vil du få en spesielt god prosent rabatt på alt du handler. For å handle disse klærne fyller du ut den nederste delen av Bestill Profilklær som du fyller ut med beskrivelse, varenummer, størrelse og antall. For ytterligere informasjon, ring Odd Rune på 95056700. her er linken til alle produktene på Bekken & Strøm: http://www.bekkenstrom.no/

Du kan også skrive ut bestillingen, og sende den til: Jens Eide AS, Gaupemyrheia 16, 4790 Lillesand.

Bekken & Strøm sender deg klærne pr post, og fakturerer deg direkte. 

Om du er usikker på størrelse, går du inn på linken under for å se på størrelses guide:

http://katalog.bekkenstrom.no/bs-hovedkatalog-2017-2018/?page=266

 

Nye produsentnummer:

Publisert 20.012.2019

Kommune- og fylkesregulering, og nytt produsentnummer
Fra og med 1. januar 2020 vil store deler av landet få nye fylkes- og kommunenummer. Her kan du lese om sammenslåingene som Stortinget vedtok i juni 2017. Produsenter i de berørte områdene vil som følge av dette få nytt produsentnummer. Det vil fortløpende bli sendt ut og publisert mer informasjon om dette. Det er viktig at du oppdaterer kontaktopplysningene dine hos Landbrukets Dataflyt (tidligere Produsentregisteret), slik at vi er sikre på at informasjonen når fram til deg.


Klikk her for å kontrollere og registrere dine opplysninger hos Landbrukets Dataflyt.

Etter årsskiftet skal du bruke nytt produsentnummer for å logge på hos landbrukets aktører.


Hvis du har spørsmål kan du ta kontakt med Landbrukets Dataflyt:
post@landbruketsdataflyt.no eller telefon 22 05 47 30

Nytt nummer i øremerker for storfe fra 2020
Høsten 2019 vil alle storfeprodusenter bli tildelt et nummer (dyreholds-ID) fra Mattilsynet. Dette nummeret skal fra 2020 benyttes i øremerkene på storfe sammen med individnummer som produsenten velger selv. Storfeprodusenter som har småfe fra før vil få samme dyreholds-ID til storfe. Kalver født etter 1. januar 2020 skal merkes med øremerker med det nye nummeret. Mattilsynet vil informere den enkelte produsent om hvilken dyreholds-ID hun er tildelt i god tid før årsskiftet.

Klikk her for å lese mer hos Mattilsynet.
 

Bestill kun det antallet øremerker til storfe, som du antar at du vil få bruk for i 2019. Nye øremerker vil være tilgjengelig i løpet av høsten 2019.Merking av dyrene

 • Alle dyr født etter 1. januar 2020 skal merkes med nye øremerker. 
 • Dersom du ikke er à jour med å merke dyrene innen 1. januar 2020, må du merke med øremerker som var gyldige da dyret ble født. 
 • Når alle kalver født før 1.1.2020 er merket, kaster du ubrukte øremerker med gammelt produsentnummer. 
 • Dyr som er korrekt merket og registrert i Husdyrregisteret før 1. januar 2020, skal ikke ha nye øremerker.
 • Opprinnelsesmerker skal ikke fjernes.

 

Husk å forsikre deg om at du er à jour med både merking og registrering.

 

Spørsmål om regelverket knyttet merking av dyr?
Kontakt Mattilsynet på tlf. 22 40 00 00

 

sommerinfo fra Animalia 24.06.2019:

ANALYSE AV PRØVER FOR BRSV OG BCoV – FERIEAVVIKLING

Fra uke 26 til og med uke 33 er det ferieavvikling ved Tine Mastittlaboratorium. Kombinert med liten inngang av prøver kan dette medføre at det tar lenger tid for å analysere prøvene. Vanligvis foreligger det svar på prøvene innenfor 14 dager. I ferieperioden kan det ta inntil 4 uker.

 

UTSENDING AV PRØVETAKINGSMATERIELL

Gratis prøvetakingsmateriell blir også i år sendt ut til alle storfebesetninger med mordyr. Utsendelsen vil gjøres fra slutten av august til midten av oktober. Grunnen til at ikke alt sendes ut på en gang er at laboratoriet ønsker mer jamn prøveinngang enn i fjor høst.

 

Takk for oppmøtet!

26.03.2019

Vi alle hos Jens eide vil takke så mye for en overveldende respons på produsentmøte. Interessen var langt over våre forventninger. Vi kan igjen bare beklage at vi ikke har vært flinke på dette området tidligere, men lover at dette nå skal bli et årlig arrangement. Opplsutningen var på langt over 100 personer og nesten 80 produsent. Ut fra spørsmål som kom underveis i salen vil vi med det første lege ut et regnestykke på prisdifferanse på om kalven blir slaktet eller solgt til liv. Som det ble diskutert på møtet, så må man se på en middelvei når det gjelder pris på store kalver til liv dersom alternativet er at disse går til slakt. Vi som slakteri vil forsøke å være med å bidra til å omsette livdyr i alle kategorier, og ber om at vi får tilbakemelding på de som har planer om å kjøpe dyr enten i nær fremtid eller om det ligger lenger frem i tid. Det samme gjelder dyr til salg, så ber vi om individnummer så tidlig som mulig, da vi vet at det kan ta noe tid å finne riktig kjøper. Vi har også lagt ut en link for hva som kreves dersom man ønsker å frakte dyrene selv over 50 km. Linken finner du både på vår link fane og på betingelser for storfe, småfe og gris. Vi takker igjen for et fantastisk oppmøte og en hyggelig kveld.

Mvh

Odd Rune – Produsentkontakt

Trond Øyvind – Driftssjef

Kim – Avdelingsleder Produksjon

Kenneth – Dyrebilsjåfør

Jens Øystein – Daglig leder

 

Sommerlam tillegg

28. Februar

Årets lam  fra 9-16 kilo klasse O+ og bedre samt fettprosent til og med +3 betales med kr 10,- pr kilo. Gjelder levering til og med uke 29

 

TSE-prøver av dyr som dør på gården

5.03.2019

Mattilsynet ber slakteriene om å hjelpe til med å spre informasjon til bøndene om at Norsk Protein nå skal ta TSE-prøver av selvdøde/avlivede storfe og småfe på gården.

Tidligere har bøndene måttet varsle Mattilsynet som kom ut for å ta prøver. Nå er det nok å varsle Norsk Protein, og så tar de ut prøvene i stedet for Mattilsynet. Det skal tas hjerneprøve av døde storfe over 4 år og døde sauer og geiter over 18 måneder.

Mattilsynet sier:

 • Det er viktig at produsenten melder fra til Norsk Protein så raskt som mulig
 • Når han har meldt fra til NP har han ivaretatt varslingsplikten
 • Mattilsynet vil få oversikt over de som har varslet NP
 • På steder der Norsk Protein ikke kjører må man melde fra til Mattilsynet som nå.
 • Produsenten må selv melde dyrene ut av husdyrregisteret.

 Se også det vedlagte skrivet fra Mattilsynet nederst på siden her.

 

Ny produsentkontakt.   

1. Januar 2019

Ønsker herved å informere om at jeg startet som ny Produsentkontakt hos Jens Eide AS 1.januar 2019. Jeg tar dermed over jobben etter Kristen Steindal som valgte å slutte hos oss 31.September 2018. Jeg skal dermed ta meg av det meste av innmelding, både når det gjelder til slakt og livdyromsetning. Vi har derfor oppgradert vårt telefonsystem, slik at det skal være lettere å komme i kontakt med oss både for innmelding og livdyrsalg, og vi skal lettere kunne ringe tilbake dersom vi i travle tider ikke makter å svare omgående. Ved å ringe vårt hoved nummer 37 40 34 00 og taste 2, kommer du direkte til vår innmelding og livdyrhandel telefon. Mine arbeidsoppgaver vil  også innbefatte å være med på fjøset på slaktedager, samt noe henting av dyr, og besøk ute hos dere. Vil også minne på at vi gjerne tar imot innmelding pr mail på: innmelding@slaktereide.no Viktig da at vi får individnummerene på alle dyrene.

I forhold til Livdyrsalg, så ønsker vi å forbedre oss i forhold til dagens situasjon. Vi har et datasystem som hjelpemiddel for dette, men systemet blir aldri bedre enn den informasjonen vi putter inn i dette. Jeg har derfor et sterkt ønske om hjelp fra dere alle, for å kunne gi dere alle best mulig hjelp med å kjøpe og selge dyr. For å få solgt dyr, så er jeg helt avhengig av ha noen å selge til, og å vite hvem som trenger dyr. Vi har i dag en god del som har meldt inn dyr de ønsker å selge, og vi trenger derfor også sårt en telefon eller mail fra deg som ønsker å kjøpe dyr. Og jo tidligere vi vet om dere som ønsker å kjøpe og selge dyr i fremtiden, jo tidligere kan jeg legge inn dette i vår database, og følge opp når jeg finner passende dyr. Send meg derfor gjerne en mail om hvilke planer dere har for kjøp og salg av dyr, så tidlig som mulig, og til hvilke tid dere ønsker, rase og alder. Når jeg da har passende dyr, så kan jeg gi dere et uforpliktende tilbud.

Jeg legger herved med en oversikt under over de dyr vi pr dags dato har for salg. Ring meg gjerne dersom du ser noe interessant her, og om du ellers har spørsmål. Skal også se på om jeg etterhvert kan legge ut disse listene på vår hjemmeside: www.slaktereide.no

Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og gleder meg til å hilse på dere alle etter hvert, selv om det nok vil bli mest pr telefon og mail til daglig. Jeg har som dere har sett samlet inn en stor mengde mail adresser og telefonnummer, og mener nå å ha oppdatert de aller aller fleste, slik at dere alle får informasjonen jeg sender på vegne av Jens Eide AS. Jeg ønsker gjerne tilbakemeldinger både på det som er bra, og det som kan bli bedre angående vår oppfølging til hver enkelt av dere. 

Min bakgrunn har jeg som bonde med agronom utdanning og noen år med melkeku og slaktegrisproduksjon. Jeg har de siste 20 årene jobbet som selger i Telehuset og Nordialog systemet, med salg til bedrifter av telefonløsninger.  

Ser frem til å høre fra dere. Mvh. Odd Rune Nordby

Preform Administrasjon