Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

 

Produsent side

Hva skal til for at nettopp du vil levere dyrene dine kortreist og dyrevelferdsvennlig. Til produksjon av mat med den ypperste kvalitet, og den aller beste smaken. Det er nettopp din tillit som gjør at vi kan selge kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder!

Vil igjen få takke for tilliten dere viser oss, ved å benytte lokalt slakteri med fokus på dyrevelferd, lokal forankring, og nærhet.

Klikk på menyen for det aktuelle dyreslag for å se våre pris-tillegg.

Meld inn dyr til slakt her:

 

Husk dette ved henting/levering av dyr til slakt: 


Livdyr:

Vil også minne om å melde inn Storfe-individnummer på dyr dere ønsker å selge, så tidlig som mulig, og kontakte oss dersom dere ønsker å kjøpe livdyr.

Vi har stort behov for foringsdyr og ønsker så fort som mulig en ca. oversikt på hvor mange foringsdyr du forventer å selge, og når du tenker å levere de. Vi betaler alle våre produsenter et ku-kalv tillegg for slakt av ung-ku og ku. Dette er for å beholde kalvene hos våre produsenter slik at vi får de igjen som slakt. Vi ønsker ikke å lage noe skriftlig avtale på dette, men tenker at det skal være en gjensidig tillit og respekt for dette.

Meld inn dyr til livdyrsalg her: 

 

Odd Rune Nordby Produsentkontakt. 

tlf 95056700,

mail:odd.rune@slaktereide.no

Tilførsel og livdyrformidler hos Jens Eide AS

Preform Administrasjon