Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Produkter

Sommeren 2013 ble det bygd et nytt moderne pølsemakeri i lokalene til Jens Eide på Agder Mat. Her er det også en stor pakkelinje for å distribuere produktene til dagligvarehandelen.

Vi produserer gode pølser, grillmat, spekemat og pållegg. Ramsløkpølser, chilipølser, chipottlepølser, brattwurst og våres super lokale skjærgårdsgrill er noe av det rikholdige utvalget innen pølser. De ansatte legger sin sjel i å hele tiden utvikle nye, spennende produkter. Kundene skal vite at det alltid er mulig å få nye kulinariske impulser hos Eide, i tillegg til de klassiske godbitene. Jens Eide har opp gjennom årene vunnet flere priser, og høstet mange gullmedaljer i NM, Norsk Mesterskap i Kjøttprodukter.

Vi leverer til de fleste dagligvarebutikker.

Kjedene MENY, KIWI (kun i Agder), JOKER, REMA 1000, COOP OBS og COOP EXTRA er alle butikker som fører våre produkter. Sortimient varierer fra butikk til butikk.

Hovedtyngden av produktene finner du i butikker i Agder fylkene, men vi har stort sortiment i Oslo, Akershus, Vestfold, Telemark og litt i Østfold.

Preform Administrasjon