Vårt mål er det samme nå, som da vi grunnla bedriften i 1946: Vi vil bidra til trivsel ved matbordet! Og god mat skaper trivsel, mener vi. Vi setter vår ære i at produktkvaliteten alltid skal være den ypperste, og smaken den aller beste. Derfor selger vi kun kvalitetskjøtt fra lokale bønder i Agder. Det samme kjøttet bruker vi i alle våre produkter; tradisjonsrik spekemat, knallgode pølser, spennende patéer og smakfullt pålegg. Handler du hos oss, er veien til et velsmakende måltid kort.

Retur-Lam

All informasjon angående retur, skal sendes til:

trond@slaktereide.no

Før dyrene blir hentet på gården, er dere selv ansvarlig for å få gitt beskjed om hvordan dere vil ha oppdeling

og pakking av returkjøtt.

Skriv en mail med detaljert beskrivelse, eller benytt feltene under til utfylling og innsending.

Eventuelt ring Trond Øyvind på telefon 958 70 706

Returen er du selv ansvarlig for å hente hos oss. Avtal henting pr mail, eller pr telefon med Trond Øyvind.

Det er ingen reklamasjonsrett på kjøtt som blir stående for lenge på vårt kjølerom.

Priser pr STK fra kr:
Grovdeling av lam (1) Kr 95,-
Findeling av lam (2) Kr 135,-
Findeling av lam+ (3) Kr 180,-
Hele lam i plast pr stk Kr 27,-
Inntransport pr dyr Kr 50,-
Priser pr KG fra kr:
Vacumpakket og merket  Kr 31,-
Emballasje.  Kr 2,-
Alle priser er eks. MVA.
Returlam:Lammene er kjøpt av Jens Eide Slakteri AS for avregningspriser for levende tilført slakt. Lammene blir så solgt tilbake til bonde for laveste engrospriser av slakt i underskuddsdistrikt.
Tilskudd: Distriktstilskudd og grunntilskudd kommer også med på returslaktet.
Returslakt inntil 300 kg er momsfritt.
 


Bog hel (Alternativ 1)
E-post
ALTERNATIV 3
Koteletter (Alternativ 2)
Vacuum pakket og merket
Produsent navn
Kommentarfelt
Pinnekjøtt råstoff av side uten rygg (Alternativ 1)
ALTERNATIV 1
ALTERNATIV 2
Mobiltelefon
Antall retur lam
Pinnekjøtt råstoff av side med rygg (Alternativ 1)
Leieproduksjon pølse/ hamburger/ karbonader minste kvantum 50 kg pr sort. Eks: lammepølse, vossakorv etc.
Leieproduksjon: Speking minimumskvantum 20 enheter. Eks: pinnekjøtt, pinnebog og fenalår.
Nakke hel(Alternativ 1)
Koteletter (Alternativ 2)
Side til ribbe (Alternativ 2)
Lår i skiver (Alternativ 2)
Koteletter (Alternativ 2)
Bog i skiver (Alternativ 2)
Lår beinet til surret stek (Alternativ 3)
Side til fårikål (Alternativ 3)
Bog beinet til surret stek (Alternativ 3)
Hel sadel (Alternativ 1)
Lår i skiver (Alternativ 2)
Nakke i skiver (Alternativ 2)
Preform Administrasjon