top of page
ribbe (1)_edited.jpg

Julemat 2024

Vi følger de gode tradisjooner ved å servere hjemmelaget julemat med kjøttprodukter fra eget pølsemakeri. 

​

Minimum 10 personer


Julemiddag

Stekt ribbe 

​

med grove medisterkaker og julepølse

mandelpoteter, surkål, rødkål, sjysaus og tyttebær

​

Pris per person: 330,-​

​

Pinnekjøtt

 

​dampet og etterstekt, servert

med rotmos, mandelpoteter og sjy

​

Pris per person: 349,-

​

"Ja takk, begge deler" â€‹

​​

ribbe, medisterkake, julepølse og

pinnekjøtt med tilbehør 

​

Pris per person: 375,-

pinnekjøtt tallerken_edited.jpg
nissetapas rød biff_edited.jpg

Slakterens julekoldtbord 

​

Varmrøkt laks fra egen røykeovn

Sildesalat med eple og rødløk 

Røkt lammelår

Husets sylte 

Bayonneskinke

Fenalår 

Viltpaté med tyttebær

apelsin-og honningmarinert kalkun

Kald ribbe og medisterkake med surkålmajones

Waldorfsalat 

Potetsalat 

Rødbetesalat

Brød, lefse og smør

 

Pris per person kr 345,-

​

Med varm ribbe, medisterkaker og julepølse: kr 365,-

​

​​

​

​

nissetapas leverpostei_edited.jpg
ribbe nissetapas.jpg

Nissetapas 

​

Bakte kyllingklubber med dadler og bacon (v) 

Stekt ribbe, hoisin-marinert, med asiatisk cole-slaw (v)

Spekemat, ost og oliven 

"Petit four" av julepostei

Laksemousse med urterømme 

Lettbakt torsk "esvilavada"

Villrekespyd "black pepper" med mangosalsa

Lettrøkt andebryst med rødkålsalat med tyttebær

Focaccia og aioli 

Pris per person kr 375,-

​

Vanilje-panna-cotta med løggkokte fiken  kr 55,-  min.10

Sjokoladenousse med apelsingelé kr 55,- min10

​

​

​

​​

​​

​

​

torsk nissetapas_edited.jpg
medisterkaker ferdig stekt_edited.jpg

Juleplatte, perfekt til lunsj
​

Røkelaks med eggerøre 

Husets sylte med sennep 

Bayonneskinke med pickles 

Oksebrisket med pepperrot

Stekt ribbe (kald) 

Grove medisterkaker (kald) 

Surkålmajones 

Rødbetesalat 

Surdeigsbrød og smør

​

Pris per person kr269,-

​

​

​

​​

​

​

nissetapas oliven spekemat_edited.jpg
IMG_1069_edited.jpg

Desserter ​

​

Riskrem med syltet kisebær, krokan og rød saus  kr 65,-

​

Karamellpudding med pisket krem fløtekaramelsaus 75,-

​

Vanilje-panna-cotta

med gløggkokte fiken og høvlet marsipan kr 85,-

​

​

​

​

​

​

​​

​

​

IMG_1070_edited.jpg
bottom of page