
Julemat 2025
Vi følger de gode tradisjoner ved å servere hjemmelaget julemat med kjøttprodukter fra eget pølsemakeri.
​
vi beregner ekstra gebyr for levering etter kl 18.00 for bestillinger under 30 personer.
​
​
Julemiddag
Stekt ribbe
(min. 10 pers)
​
med grove medisterkaker, julepølse
mandelpoteter, surkål, rødkål, sjysaus og tyttebær
mandelpoteter
​
Pris per person: 339,-​
​Pinnekjøtt
(min. 10 pers)
​dampet og etterstekt, servert
med Vossakorv, rotmos,, mandelpoteter og sjy, og mandelpoteter
​
Pris per person: 369,-
"Ja takk, begge deler"
(min. 10 pers)​
​​
Ribbe, medisterkake, julepølser, pinnekjøtt, vossakorv
med sjy, surkål, rødkål, rotmos og mandelpoteter.
​
Pris per person: 389,-


Slakterens julekoldtbord
(min.10 pers)
​
Varmrøkt laks fra egen røykeovn
Sildesalat
Røkt lammelår
Husets sylte
Bayonneskinke
Fenalår
Viltpaté
Marinert kalkunbryst
Kald ribbe og medisterkake med surkålmajones**
Waldorfsalat
Potetsalat
Eggerøre
Rødbetesalat
Rørte tyttebær
Brød, lefse og smør
Pris per person kr 345,-​
**Med varm ribbe, medisterkaker og julepølse: kr 379,-
​
​
​
​​
​
​


Nissetapas
(min. 10 pers)
​
Julespyd av medisterkake og julepølse med surkålmajones (v)
Bakte kyllingklubber med dadler og bacon (v)
Hoisin-marinert ribbe, med asiatisk kålsalat (v)
Saltbakte småpoteter
Spekemat, ost og oliven
"Petit four" av julepostei
Lakseterrine med urterømme
Lettbakt torsk med "escilavada"
Villrekespyd "black pepper" med mangosalsa
Lettrøkt andebryst med rødkålsalat og tyttebær
Focaccia og aioli
Pris per person kr 375,-
​
Vanilje-panna-cotta med gløggkokte fiken kr 55,- min.10 pers
Sjokolademousse med appelsingelé kr 55,- min. 10 pers
​
​
​
​​
​​
​
​







