Julemat 2024
Vi følger de gode tradisjooner ved å servere hjemmelaget julemat med kjøttprodukter fra eget pølsemakeri.
​
Minimum 10 personer
Julemiddag
Stekt ribbe
​
med grove medisterkaker og julepølse
mandelpoteter, surkål, rødkål, sjysaus og tyttebær
​
Pris per person: 330,-​
​
Pinnekjøtt
​dampet og etterstekt, servert
med rotmos, mandelpoteter og sjy
​
Pris per person: 349,-
​
"Ja takk, begge deler" ​
​​
ribbe, medisterkake, julepølse og
pinnekjøtt med tilbehør
​
Pris per person: 375,-
Slakterens julekoldtbord
​
Varmrøkt laks fra egen røykeovn
Sildesalat med eple og rødløk
Røkt lammelår
Husets sylte
Bayonneskinke
Fenalår
Viltpaté med tyttebær
apelsin-og honningmarinert kalkun
Kald ribbe og medisterkake med surkålmajones
Waldorfsalat
Potetsalat
Rødbetesalat
Brød, lefse og smør
Pris per person kr 345,-
​
Med varm ribbe, medisterkaker og julepølse: kr 365,-
​
​​
​
​
Nissetapas
​
Bakte kyllingklubber med dadler og bacon (v)
Stekt ribbe, hoisin-marinert, med asiatisk cole-slaw (v)
Spekemat, ost og oliven
"Petit four" av julepostei
Laksemousse med urterømme
Lettbakt torsk "esvilavada"
Villrekespyd "black pepper" med mangosalsa
Lettrøkt andebryst med rødkålsalat med tyttebær
Focaccia og aioli
Pris per person kr 375,-
​
Vanilje-panna-cotta med løggkokte fiken kr 55,- min.10
Sjokoladenousse med apelsingelé kr 55,- min10
​
​
​
​​
​​
​
​