Pellemad
Hovedmeny
Slakterens kjøttboller med tomatsaus og basilikum (varm)
Marinert kylling med hummusdip (varm)
Chorizopølse med katalansk kikert-og bønnegryte (varm)
Langtidsstekt svinenakke "dradd gris" med green-slaw (varm)
Stekte villreker med pastasalat
Potetkake med 18 måneders modnet spekeskinke
Lettbakt laks med escilavada og safranmajones
Tomat- og kikertsalat
Oliven
Spansk potetsalat med paprika og løk
Foccaciabrød og aioli
​
​
Minimum 10 personer
330,- per person
Vi leverer maten varm og så langt det er mulig blir kaldmaten
anrettet på porselen
​
Tilvalg
for deg som ønsker et større og mer spennende utvalg. Serveres til hele selskapet
Ceviche av laks med avocado og mango kr35.-
Saltbakt torsk med blomkålpuree. kr 35.-
Langtidsbakt okse-eller svinekjake med sopp og rotfrukt Kr 40.- (varm)
Sennepsbakt stf-ytrefilet med ruccula, pinjekjerner og manchego Kr 35.-
Lefserull med spekeskinke og pequillo. Kr 25.-
Lefserull med fenalår og snøfrisk. Kr 25.-
Ost med søtt og salt. Kr 45.-
Klippfiskboller med chilliaioli. Kr 30.-
Stekt chilipølse. Kr 20,-
Spekemat. Kr. 40,-
Cous cous salat. kr 20,-
​
Sjokolademousse kr 55.-
vanilje-panna cotta kr 48.-