top of page
tapas omelett.jpeg

Pellemad

Hovedmeny

Slakterens kjøttboller med tomatsaus og basilikum (varm)

Marinert kylling  med hummusdip (varm)

Chorizopølse med katalansk kikert-og bønnegryte (varm)

Langtidsstekt svinenakke "dradd gris" med green-slaw (varm)

Stekte villreker med pastasalat

Potetkake med 18 måneders modnet spekeskinke

Lettbakt laks med escilavada og safranmajones

Tomat- og kikertsalat

Oliven

Spansk potetsalat med paprika og løk

Foccaciabrød og aioli

Minimum 10 personer

330,- per person

Vi leverer maten varm og så langt det er mulig blir kaldmaten
anrettet på porselen

tapas laks.jpeg
sjokolademousse knallfin.jpg

Tilvalg 

for deg som ønsker et større og mer spennende utvalg. Serveres til hele selskapet

Ceviche av laks med avocado og mango kr35.-

Saltbakt torsk med blomkålpuree. kr 35.-

Langtidsbakt okse-eller svinekjake med sopp og rotfrukt Kr 40.- (varm)

Sennepsbakt stf-ytrefilet med ruccula, pinjekjerner og manchego Kr 35.-

Lefserull med spekeskinke og pequillo. Kr 25.-

Lefserull med fenalår og snøfrisk. Kr 25.-

Ost med søtt og salt. Kr 45.-

Klippfiskboller med chilliaioli. Kr 30.-

Stekt chilipølse. Kr 20,-

Spekemat. Kr. 40,-

Cous cous salat. kr 20,-

Sjokolademousse kr 55.-

vanilje-panna cotta kr 48.-

thumbnail_IMG_2031.jpg
bottom of page