top of page
tapas omelett.jpeg

Pellemad

Hovedmeny

Slakterens kjøttboller med tomatsaus og basilikum (varm)

Marinert kylling  med hummusdip (varm)

Chorizopølse med katalansk kikert-og bønnegryte (varm)

Langtidsstekt svinenakke "dradd gris" med green-slaw (varm)

Stekte villreker med pastasalat

Potetkake med 18 måneders modnet spekeskinke

Lettbakt laks med escilavada og safranmajones

Tomat- og kikertsalat

Oliven

Spansk potetsalat med paprika og løk

Foccaciabrød og aioli

​

​

Minimum 10 personer

330,- per person

Vi leverer maten varm og så langt det er mulig blir kaldmaten
anrettet på porselen

​

tapas laks.jpeg
sjokolademousse knallfin.jpg

Tilvalg 

for deg som ønsker et større og mer spennende utvalg. Serveres til hele selskapet

Ceviche av laks med avocado og mango kr35.-

Saltbakt torsk med blomkålpuree. kr 35.-

Langtidsbakt okse-eller svinekjake med sopp og rotfrukt Kr 40.- (varm)

Sennepsbakt stf-ytrefilet med ruccula, pinjekjerner og manchego Kr 35.-

Lefserull med spekeskinke og pequillo. Kr 25.-

Lefserull med fenalår og snøfrisk. Kr 25.-

Ost med søtt og salt. Kr 45.-

Klippfiskboller med chilliaioli. Kr 30.-

Stekt chilipølse. Kr 20,-

Spekemat. Kr. 40,-

Cous cous salat. kr 20,-

​

Sjokolademousse kr 55.-

vanilje-panna cotta kr 48.-

thumbnail_IMG_2031.jpg
bottom of page