Pellemad
Hovedmeny
Slakterens kjøttboller med tomatsaus og basilikum (varm)
Marinert kylling med hummusdip (varm)
Chorizopølse med katalansk kikert-og bønnegryte (varm)
Langtidsstekt svinenakke "dradd gris" med green-slaw (varm)
Stekte villreker med pastasalat
Potetkake med 18 måneders modnet spekeskinke
Lettbakt laks med escilavada og safranmajones
Tomat- og kikertsalat
Oliven
Spansk potetsalat med paprika og løk
Foccaciabrød og aioli
Minimum 10 personer
330,- per person
Vi leverer maten varm og så langt det er mulig blir kaldmaten
anrettet på porselen
Tilvalg
for deg som ønsker et større og mer spennende utvalg. Serveres til hele selskapet
Ceviche av laks med avocado og mango kr35.-
Saltbakt torsk med blomkålpuree. kr 35.-
Langtidsbakt okse-eller svinekjake med sopp og rotfrukt Kr 40.- (varm)
Sennepsbakt stf-ytrefilet med ruccula, pinjekjerner og manchego Kr 35.-
Lefserull med spekeskinke og pequillo. Kr 25.-
Lefserull med fenalår og snøfrisk. Kr 25.-
Ost med søtt og salt. Kr 45.-
Klippfiskboller med chilliaioli. Kr 30.-
Stekt chilipølse. Kr 20,-
Spekemat. Kr. 40,-
Cous cous salat. kr 20,-
Sjokolademousse kr 55.-
vanilje-panna cotta kr 48.-