top of page
fingermat kamskjell stor.jpg

Festmeny

Festmenyen egner seg ypperlig til finere anledninger

som bryllup, jubileum og fest. 

Velg en rett eller sett sammen din egen 3-retters meny.

Ønsker du flere enn 3 retter, kontakt oss så ordner vi det.

Personlig kokk?

Kokketeam på 2 personer (kokk og assistent) ut av huset koster kr 5500.-.  Kokketeamprisen forutsetter kjøp av tre-retters.

Dette inkluderer transport, tilrettelegging, før- og etterarbeid.

Vi forlater stedet ryddet og vasket etter oss. 

 

Vi tar forbehold på hva som kan tilberedes på stedet

i forhold til plassering og fasiliteter.

Vi ser fram til å lage mat i ditt selskap.

flatskinke.JPG
festmeny forrett.JPG

Forrett


Minimum 10 personer

Blomkålsuppe
med guanciale, persilleolje og hj.laget surdeigsbrød
kr 95,-

 

Ceviche av laks
med ingefær, mango, koriander og avcado
Kr 115.-

 

Skalldyrbisque
med rissini, syltet artiskokk, stekt skalldyr, urteolje
kr 115,-

 

Sukkersaltet laks (38*c)
med brent purre, blomkålkrem, rogn og sprøstekt spekeskinke
kr 115,-

 

Marinerte villreker

med wakame, chillimajones, mangosalsa, wonton
kr 125,-

 

Modern "rekecocktail"

med pepperrotdressing, rogn, semitørket tomat, avocado og crustini
kr 115,-

 

Roastbiff av hjort

med granskuddsirup, snøfrisk, rødbete, syltet sopp, fritert rugbrød
kr 130,-

 

Langtidsmodnet flatskinke fra eget røkeri

med aspargesaslat, høvlet parmesan, crustini
kr 115.-

forrett festmeny legger opp.JPG
Indrefilet festmeny.jpg

Hovedrett


Minimum 10 personer

Storfe ytrefilet
med selleri-og gulrotpurre, rødløkskompott, stekt sopp,
aspargesbønner, rødvinsaus
kr 315.-

Storfe indrefilet
med selleri-og gulrotpurre, rødløkskompott, stekt sopp,
aspargesbønner, rødvinsaus
kr 375.-

 

Braisert entrecote "Bourguignon"
med sopp, småløk,gulrot og bacon, potetmos
kr 285,-

 

Hjort-ytrefilet
med selleri-og gulrotpuree, ristet rosenkål m/bacon,
stekt sopp og kremet viltsaus
kr 385,-

 

Helstekt lammelår

 med bakte rotgrønnsaker, sopp, urtesaus og
saltbakte småpoteter (fløtepoteter +kr20,-)
kr 255,-

Kalve-entrecote rosastekt, 

med estragonfløtesaus, bakte grønnsaker,aspargesbønner

og urtestekte småpotet 

kr 355,-

Ønsker dere klassiske retter med stek, lager vi både skinkestek,
svinekam, hjortestrek el.,  ta gjerne kontakt med oss.

Svin ytre.PNG
vilt.JPG

Viltmeny


Minimum 10 personer

Viltbuffet


Stekt hjort- og elgkjøtt

Viltkaker og viltpølse 

Fløtegratinerte poteter 

Rosmarinpoteter 

Sitronbakte rotgrønnsaker 

Rosenkål med bacon 

Sellerikrem, soppragu og rødkål 

Kremet viltsaus 

Rørte tyttebær

 
kr 450.-

3-retters Viltmeny

 

Hjortecarpacchio

med snøfriskkrem, tyttebærvinaigrette,

syltet sopp og fritert rugbrød
 

Langtidsstekt elgplomme 

med stekt sopp og aspargesbønner. 

Rosenkål, fløtegratinerte poteter

og rødvinssky 

"Multekrem" av mascarponeost 

med krydderkake og pasjonsfruktgele, 

marinerte multer og crumbles

kr 560,- 

vilt.JPG
dessert festmeny sjokolade.JPG

Dessert


Minimum 10 personer

Sjokoladetrio
av mousse, sjokoladejord og bakverk med sesongens bær
kr 115,-

 

 Passjonsfruktkrem 

med friske bær og bakverk
kr 95,-

 

Creme catalan
med sesongens bær og bakverk
kr 95,-

 

Yoghurt-panna cotta
med fruktcoullis, friske bær og bakverk
kr 95,-

 

Sitronterte
med  mareng og friske bær

kr 95,-

festmeny dessert.JPG
bottom of page