top of page
Viltmeny
Minimum 10 personer
Kremet viltgryte
​
Laget av elg eller hjort.
Med rødvin, sopp, gulrot og høvlet rosenkål.
Serveres med kokte poteter og rørte tyttebær.
kr 230,-
​
Viltbuffet
Stekt hjort- og elgkjøtt
Viltkaker og viltpølse
Fløtegratinerte poteter
Rosmarinpoteter
Sitronbakte rotgrønnsaker
Rosenkål med bacon
Sellerikrem, soppragu og rødkål
Kremet viltsaus
Rørte tyttebær
spør om pris
​
3-retters Viltmeny
Hjortecarpacchio
med snøfriskkrem, tyttebærvinaigrette,
syltet sopp og fritert rugbrød
Langtidsstekt elgplomme
med stekt sopp og aspargesbønner.
Rosenkål, fløtegratinerte poteter
og rødvinssky
​
"Multekrem" av mascarponeost ,
marinerte multer og crumbles
​
spør om pris
​
​
bottom of page