top of page
Indrefilet JPG_edited_edited.png

Viltmeny


Minimum 10 personer

Kremet viltgryte 

​

Laget av elg eller hjort. 

Med rødvin, sopp, gulrot og høvlet rosenkål. 

Serveres med kokte poteter og rørte tyttebær. 

 

kr 230,-

​

Viltbuffet


Stekt hjort- og elgkjøtt

Viltkaker og viltpølse 

Fløtegratinerte poteter 

Rosmarinpoteter 

Sitronbakte rotgrønnsaker 

Rosenkål med bacon 

Sellerikrem, soppragu og rødkål 

Kremet viltsaus 

Rørte tyttebær

 
spør om pris

​

3-retters Viltmeny

 

Hjortecarpacchio

med snøfriskkrem, tyttebærvinaigrette,

syltet sopp og fritert rugbrød
 

Langtidsstekt elgplomme 

med stekt sopp og aspargesbønner. 

Rosenkål, fløtegratinerte poteter

og rødvinssky 

​

"Multekrem" av mascarponeost , 

marinerte multer og crumbles

​

spør om pris

​

​

vilt.JPG
bottom of page