top of page
Viltmeny
Minimum 10 personer
Kremet viltgryte
Laget av elg eller hjort.
Med rødvin, sopp, gulrot og høvlet rosenkål.
Serveres med kokte poteter og rørte tyttebær.
kr 230,-
Viltbuffet
Stekt hjort- og elgkjøtt
Viltkaker og viltpølse
Fløtegratinerte poteter
Rosmarinpoteter
Sitronbakte rotgrønnsaker
Rosenkål med bacon
Sellerikrem, soppragu og rødkål
Kremet viltsaus
Rørte tyttebær
kr 450.-
3-retters Viltmeny
Hjortecarpacchio
med snøfriskkrem, tyttebærvinaigrette,
syltet sopp og fritert rugbrød
Langtidsstekt elgplomme
med stekt sopp og aspargesbønner.
Rosenkål, fløtegratinerte poteter
og rødvinssky
"Multekrem" av mascarponeost
med krydderkake og pasjonsfruktgele,
marinerte multer og crumbles
kr 560,-
bottom of page