top of page
Indrefilet JPG_edited_edited.png

Viltmeny


Minimum 10 personer

Kremet viltgryte 

Laget av elg eller hjort. 

Med rødvin, sopp, gulrot og høvlet rosenkål. 

Serveres med kokte poteter og rørte tyttebær. 

 

kr 230,-

Viltbuffet


Stekt hjort- og elgkjøtt

Viltkaker og viltpølse 

Fløtegratinerte poteter 

Rosmarinpoteter 

Sitronbakte rotgrønnsaker 

Rosenkål med bacon 

Sellerikrem, soppragu og rødkål 

Kremet viltsaus 

Rørte tyttebær

 
kr 450.-

3-retters Viltmeny

 

Hjortecarpacchio

med snøfriskkrem, tyttebærvinaigrette,

syltet sopp og fritert rugbrød
 

Langtidsstekt elgplomme 

med stekt sopp og aspargesbønner. 

Rosenkål, fløtegratinerte poteter

og rødvinssky 

"Multekrem" av mascarponeost 

med krydderkake og pasjonsfruktgele, 

marinerte multer og crumbles

kr 560,- 

vilt.JPG
bottom of page