top of page
storegabet.JPG

Storegabet

Hovedmeny

Kjøttboller med cous cous-salat, oliven og yoghurtdressing

Marinert kyllingbryst med druer og perlebyggsalat

Lettbakt laks "Eide stil" med syltet fennikel og pepperrotkrem

Langtidsbakt mørbrad med rødbeter,aspargesbønner og snøfrisk

Villreker "black pepper" med rissalat, brokkoli, tang og mango

Middelhavssalat

Saltbakte poteter vendt med hvitløk, persille og sitron

Foccacia, aioli og tomatpesto

Minimum 10 personer

325,- per person

catering 3.HEIC
tomat og mozarellasalat 2.jpg

Tilvalg 

for deg som ønsker et større og mer spennende utvalg. Serveres til hele selskapet

Rekecabaret  kr 30,-

Ostefat med søtt og salt. Kr 45,-

Tacopai, populær til konfirmasjoner kr 30,-

Skagensalet kr 35,-

Spekefat. Kr 40.-

Pastasalat med soltørket tomater og artiskokker Kr 25.-

Tomat og mozzarella salat. Kr 25.-

Grønnsaker med dip. Kr 20,-

Feta, oliven og tomatsalat. Kr 25,-

Gode oliven. Kr 15,-

Syltet ørretfilet med agurksalat. Kr 35,-

Oppskåret frukt. Kr 35,-

ostefat_edited.jpg
bottom of page