Storegabet
Hovedmeny
Kjøttboller med cous cous-salat, oliven og yoghurtdressing
Marinert kyllingbryst med druer og perlebyggsalat
Lettbakt laks "Eide stil" med syltet fennikel og pepperrotkrem
Langtidsbakt mørbrad med rødbeter,aspargesbønner og snøfrisk
Villreker "black pepper" med rissalat, brokkoli, tang og mango
Middelhavssalat
Saltbakte poteter vendt med hvitløk, persille og sitron
Foccacia, aioli og tomatpesto
Minimum 10 personer
325,- per person
Tilvalg
for deg som ønsker et større og mer spennende utvalg. Serveres til hele selskapet
Rekecabaret kr 30,-
Ostefat med søtt og salt. Kr 45,-
Tacopai, populær til konfirmasjoner kr 30,-
Skagensalet kr 35,-
Spekefat. Kr 40.-
Pastasalat med soltørket tomater og artiskokker Kr 25.-
Tomat og mozzarella salat. Kr 25.-
Grønnsaker med dip. Kr 20,-
Feta, oliven og tomatsalat. Kr 25,-
Gode oliven. Kr 15,-
Syltet ørretfilet med agurksalat. Kr 35,-
Oppskåret frukt. Kr 35,-